Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Magyarországról szeretettel" by John Boland # Book PDF Kindle ePub Free

Magyarországról szeretettel

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Magyarországról szeretettel
  • Author : John Boland
  • Release Date : January 08, 2012
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 5568 KB

Description

Valóban ennyire korrupt Magyarország? 


Nehéz idõk járnak a nemzetközi pénzpiacon. Patrick McCarry, a bukott amerikai tõzsdeügynök miután mindenét elvesztette, és az Államokból is menekülnie kell, úgy dönt, értékes tapasztalatait Európában kamatoztatja, mint befektetési tanácsadó. Elsõ megbízását egy indianapolisi iparostól, Chester Holttól kapja. Feladata, hogy segítsen megvásárolni egy magyarországi gyártelepet. Holt áramfejlesztõket akar gyártani traktorokhoz. Bár lehet, hogy nem csak traktorokhoz. Az is lehet, hogy nem csak áramfejlesztõket. Esetleg nem is Magyarországon akar gyártani




Amint egy meggyilkolt közvetítõrõl kiderül, hogy a titkosszolgálat embere volt, elszabadul a pokol. Ki akar itt eladni kinek, és fõleg mit? Mi köze van az egésznek az állami vagyonkezelõhöz, a jobboldali puccsistákhoz, a liberális sajtóhoz vagy a CIA-hez? Minek a gyártelep? És egyáltalán, merre van Baja? Mielõtt a New York-i szerencsevadász megválaszolhatná ezeket a kérdéseket, egy hajtóvadászat kellõs közepén találja magát. Ha meg akarja kapni a pénzét, nyomoznia kell. Ha ki akar jutni az országból, nyomoznia kell. Ha életben akar maradni, nyomoznia kell. 


Az amerikai szerzõ fordulatos, fanyar humorral megírt regényének mûfaja politikai thriller. Különös pillanatfelvétel a mai Magyarországról – alapos ismeretekkel, vitatható álláspontokkal, garantált szórakozással.


Free PDF Books "Magyarországról szeretettel" Online ePub Kindle